مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود در دانشگاه پیام نور مرکز گرمی برگزار شد. در مورخ 22 /07/1397 راس ساعت 10/30جلسه توجیهی برای دانشجویان جدید الورود در محل سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور مرکز گرمی برگزار گردید. جلسه با حضور کارشناسان متعهد و مجرب دانشگاه و کمیته های دانشجویی از جمله کانون هلال احمر ، بسیج دانشجویی و انجمن علمی برگزار شد. مراسم با قرائت قرآن کریم توسط یکی از دانشجویان آغاز و سپس جناب آقای دکتر ابراهیم قاسمی ریاست دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به دانشجویان جدید الورد، ورود آنها را به بزرگترین دانشگاه دولتی کشور تبریک گفت  سپس مسئول محترم مرکز طی سخنانی در خصوص پیشینه ی دانشگاه پیام نور کشور و مرکز، امتیازات تحصیل در این دانشگاه ، ضرورت تحصیل فضیلت در کنار علم و سلامت بهداشت و روان مطالب مبسوطی ارائه کردند. پس از سخنان آقای دکتر قاسمی سرکار خانم داوران مسئول امور دانشجویی شروع به توضیح وام های دانشجویی و خدمات امور دانشجویی پرداخت. سپس جناب آقای احمدرضا علی نژاد مدیر حراست دانشگاه پیام های حراستی را برای این دسته از دانشجویان توضیح و تبیین نمود و پس از آن جناب آقای رسول مهدی فر مسئول فناوری و کاربر ارشد مرکز به تشریح مقررات آموزشی دانشگاه ، سیستم جامع گلستان ، نحوه انتخاب واحد ، نحوه ورود و کار با آن را برای دانشجویان جدید توضیح دادند .در ادامه مسئول فرهنگی مرکز توضیحاتی را در مورد برنامه های فرهنگی انجام شده در دانشگاه و نحوه ی عضویت در تشکلها و کانون های دانشجویی را بیان نمود. درادامه دو کلیپ ازکارکنان و اعضای علمی ، امکانات ، تجهیزات و اماکن ورزشی دانشگاه پخش و در پایان از  دانشجویان برتر علمی و ورزشی تجلیل شد.