مراسم عزاداری شهادت حضرت رقیه در دانشگاه پیام نور مرکز گرمی برگزار شد.

در تاریخ یکم آبان ماه سال یک هزار و سیصد و نود وهفت به مناسبت شهادت حضرت رقیه (س) و فرا رسیدن اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) و یاران باوفایش مراسم مذهبی در محل سالن همایشهای دانشگاه برگزار گردید.

مراسم با قرائت قرآن کریم توسط آقای حسن قدرتی دانشجوی این مرکز آغاز و سپس جناب آقای دکتر قاسمی مسئول محترم مرکز ضمن خیر مقدم گویی به دانشجویان ومیهمانان آنها را به پیروی از اخلاق و رفتارهای ائمه اطهار ( س) علی الخصوص حضرت امام حسین (ع) دعوت و خاطر نشان شد حضرت امام حسین (ع) با شهادت خود درس صداقت وآزادگی را برای جهانیان داد.

در ادامه مراسم حجت الاسلام مرادزاده مدیریت محترم حوزه علمیه شهرستان گرمی درباره ی قیام و نهضت حضرت امام حسین (ع) و سخنرانیهای روشنگرانه حضرت امام سجاد(ع) ، حضرت زینب (س) و شهادت حضرت رقیه( س) به سخنرانی پرداخت. سپس گروه نمایش و تئاتر دانشگاه به مناسبت شهادت حضرت رقیه( س) و فرا رسیدن اربعین حسینی نمایش «احوالات خرابه شام و مجلس یزید» را اجرا کرد که با استقبال فوق العاده و پر شور دانشجویان و حاضرین قرار گرفت. مراسم با پذیرایی و ذکر صلوات پایان یافت.