رفع منع آموزشی برای داوطلبین فنی و حرفه ای و کاردانش

دکتر افسر روحی رئیس دانشگاه پیام نور استان اردبیل در جلسه مدیران گروه رشته ها گفت: ملاک ثبت نام برای مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور سیستم آموزشی 6-3-3 هست که به  این ترتیب امکان تحصیل داوطلبین گروههای فنی و حرفه ای و کاردانش نیز که با این سیستم  آموزشی دیپلم خود را اخذ کرده اند در دانشگاه پیام نور فراهم شده است.

رئیس دانشگاه پیام نور استان اردبیل ادامه داد: داوطلبینی که دارای مدرک پیش دانشگاهی نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی هستند، و یا دارای مدرک دیپلم نظام قدیم یا مدرک فوق دیپلم دانشگاهی موسسات عالی را دارند می باشند در دانشگاه پیام نور ثبت نام کنند.

دکتر روحی همچنین به زمان و نحوه ثبت نام اشاره کرد و خاطر نشان ساخت: داوطلبین محترم میتوانند با توجه دفترچه راهنما تا 6 شهریور 98 با مراجعه به سایت سازمان سنجش و آموزش عالی کشور نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

دکتر روحی یادآور شد کلیه 173 رشته محل در 13 مرکز و واحد خود مستقر هستند و ثبت نام و انتخاب تمامی رشته ها بر اساس سوابق تحصیلی خواهد بود.