كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
متون عمومي
منو
ورود
جلسه حلقه صالحین خواهران – کوثر جلسه اساتید بسیجی خواهرروزچهارشنبه   20/01/93 مصادف با روزملی فناوری هسته ای راس ساعت 10 قبل ازظهردراتاق ریاست دانشگاه تشکیل گردید. جلسه با تلاوت آیاتی ازکلام الله مجید شروع  و سپس دکترفرزانه رئیس دانشگاه و مسئول کانون بسیج اساتید مرکزضمن گرامیداشت روزملی فناوری هسته ای  به بیان مسائلی درمورد مفهوم وشاخصه های سبک زندگی اسلامی و مقایسه آن  با سبک زندگی غربی    ، الگو بودن زن ایرانی برای زنان دنیا ، مصرف زدگی و نقش رسانه ها درانتقال سبک زندگی اسلامی  مطالبی بیان نمودند. ایشان درادامه توصیه هایی درخصوص تخصصی ترشدن حلقه های صالحین ، و نقش زنان درتحقق شعارامسال و افزایش کیفیت موضوعات و مطالب جلسات  داشتند. درادامه اساتید به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداخته و جلسه ساعت 12 با نثارصلوات پایان یافت.